Cenově dostupné bydlení

by
Cenově dostupné bydlení


Každý potřebuje někde bydlet, a většina lidí by si přála vlastní dům nebo byt. Problém je, že jen minimum lidí si může dovolit koupit vlastní nemovitost. Kdo si ji dnes může dovolit, ten si kupuje bydlení na hypotéku. Úvěry poskytované na financování bydlení jsou velice známé i u nás, protože bez nich by na vlastní bydlení nedosáhl nejspíš nikdo. Vzhledem k extrémně vysokým cenám za bydlení si mnoho lidí bere hypotéky v řádech několika milionů korun a splácí ji až do důchodu.

peníze bydlení

Každý hypotéku nechce
Všichni mají samozřejmě odlišné názory na bydlení, a tak každý netouží po pořízení rodinného domu za několik milionů korun. Stále více lidí je nakloněno alternativnímu bydlení. Kdo nechce bydlet v bytě ale v domě nebo v něčem podobném, má na výběr:

Všechno jsou to možnosti, které poskytují komfort a bydlení v osobním vlastnictví. Kontejnerový dům je ze všech variant nejdražší, ale nejvíce se podobá klasickému domu. Maringotka je většinou menší a lidé k ní mají spíše odpor. Nejvíce se těší oblibě právě mini domky, které jsou populární už i u nás. A to především díky dostupné ceně. Cena za takový mini domek je zhruba 500 tisíc a více. Záleží na velikosti a na stavu.

tiny house

Mini dům je ideální pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi. Vyrábí se více typů, takže si určitě i vy najdete domek, který bude odpovídat vašim potřebám a požadavkům. Můžete se těšit na společné prostory, kuchyni i koupelnu. Samozřejmostí jsou prostory na spaní. Podívejte se do jednotlivých domků i na to jak vypadají zvenčí. Jsou to domky s malou zastavěnou plochou na podvozku, takže se dají postavit na jakýkoliv pozemek. Díky tomu že je v nich voda i elektřina, můžete žít plnohodnotný život. Domy jsou zateplené, takže pokud hledáte celoroční chatu nebo bydlení, možná jste našli co hledáte.